PaneVino

вул. Мечнікова, 9
044 499 09 85

“Pane” – з італійської “хліб”. Отже, енотека PaneVino дослівно значить Хліб й Вино. Завдяки такій назві концепція закладу очевидна. Адже ці “складники” одні з головніших в гастрономії – така собі “Соль Землі”, священні стовпи. І це ми ще не звертались до особливостей місцерозташування й навіть більше, не вдихали аромат страв. А варто. Бо в цьому криється та сама магія цього закладу, яка наче магнітом притягує найбажаніших гостей – своєрідну еліту. В будній день, з обіду і до пізнього вечору Ви споглядатимите пристойну посадку на не такій і великій площі ресторану. Часом вільних місць просто немає. Чому? Почнемо з локації – серцевина GoodWine на вул. Мечникова 9. Біля “хлібного” відділу розбитий острів – осередок гостинності. Тут, на невеликому подіумі розставлені різнокаліберні, проте безспірно стильні меблі в майже аскетичному дусі. Доповнює картину такі ж індивідуально різні лампи та круглий килим “псевдо а ля Совок” в центрі композиції. Є й інші столики – сховані за подіумом і розставлені впритул до фасадних вікон будівлі. Вони створюють неначе окрему зону: не таку показнУ й публічну – більш просту. І от що цікаво, місцезнаходження ресторану, його “зовнішність”, специфіка й атмосфера – все явно переносить гостей в кращі куточки Європи (на кшталт останнього поверху Міланського La Rinascente). Тож, якщо в світі десь й існує телепорт, то він точно тут. Сидиш за столиком, відмічаєш з десяток ідеально продуманих деталей сервісу, споглядаєш рух життя в магазині й відчуваєш себе там – в улюблених місцях Західної цивілізації. Та це ще не все. Важливо, що не дивлячись на позиціонування цього закладу як енотека й акцент на “винному” пізнанні, кухня в  PaneVino просто відмінна. Творець меню – Олексій Зольников являється шефом ще одного закладу Сергія Гусовського “boutiquebar Biancoro”. Даний факт демонструє однаковий підхід у підборі страв й рецептур. Читається своєрідний почерк автора, а тому: “хто знає – той зрозуміє”. Кількість позицій в меню ідеально невелика-немала. В стравах поєднується підвищена увага до якості продуктів й висока майстерність до їх перетворення. А бонус у вигляді секретної солі, якою допрацьовують кожну страву, безвідмовно діє на гостей – усвідомлено чи ні.

Отже:

Ходимо в PaneVino за порцією незабутніх, помітно Європейських вражень справжнього екстра класу, коли мова йде про “бути”, а не “здаватись”.

Сміливо замовляємо будь-що з меню, включаючи вино (особливо вино!).

Проводимо тут сімейні посиденьки посеред закупів, ділові зустрічі високого рангу, романтичні вечері з еногастрономічним уклоном чи то теплі зустрічі з близькими друзями (ніяких шумних компанії – не доречно)

  • Кухня
    5/5
  • Сервіс
    5/5
  • Атмосфера
    5/5
  • Інтер’єр
    5/5
  • Інше
    4/5
10/10

Оцінка FoodAdvisor

Радимо

  • Бульйон з фрикадельками.
  • Хліб власного виробництва.
  • Капонату.
  • Звертати увагу на сезонні оновлення меню (особливо на м’ясну частину: конфі змінюється курчам Тапака, з’являється рулет із кролика і т.д).
  • Просвітлюватись в частині знань про вино.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *