Napule

вул. Мечникова, 9
044 495 92 63

Pizzeria – це місце, де готують і їдять піццу. Все. Правильну, справжню, італійську (читай – Неаполітанську) піццу.

Napule – місце,  де майстерність повара-неаполітанця (Джузеппе Іролло), найякісніші продукти, доповнені  аскетичним,  невитіюватим  інтер’єром, створюють ідеальну піццу в прикуску з таким самим ідеальним настроєм.

Napule – єдина pizzeria в Україні, яка є почесним членом Associazione Verace Pizza Napoletana  (Асоціація Неаполітанської  Піцци). Крім піцци, якої тут, до речі, більше 20-ти видів (не враховуючи сезонних пропозицій), є також холодні закуски, салати, перші та гарячі страви,  десерти. Слід відмітити, що кількість цих позицій не є громіздкою – все більш ніж «скромно», збалансовано. Основне в Napule, як в принципі і у всій італійській кухні – прості, якісні продукти та їх гармонійне продумане поєднання. Результат – смачна, свіжа, самодостатня страва.

Окремої уваги заслуговує сервіс, його швидкість. Професійний почерк відомого київського ресторатора Гусовського – це злагоджена, досвідчена команда. Тут свято шанують традиції – справжня піцца готується при температурі 400 градусів в дров’яній печі на камені протягом 60-90 секунд.  «Живе» така піцца не більше 15 хвилин, тому ніяких «доставок» в інший кінець міста, ба навіть – на іншу вулицю.

Отже:

Ходимо в Napule, щоб скуштувати найсмачнішу піццу, яка задовольнить смаки найвимогливіших гостів, адже тут пропонують все – від класики (Маргарита) до авторських пропозицій талановитого шефа.

  • Кухня
    4/5
  • Сервіс
    5/5
  • Атмосфера
    4/5
  • Інтер’єр
    4/5
  • Інше
    4/5
8/10

Оцінка FoodAdvisor

Радимо

  • Піцца Napule.
  • Салат Капрезе (ніяких непомірно великих шматків томатів та моццарелли – все «бейбі»).
  • Баклажани по-пармські.
  • І ще одне – бронюйте столик заздалегіть (забронювати столик можна, починаючи з 11.00). Так, ось вона найбільша похвала власнику – майже завжди повна посадка залу!

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *